Ihanat ja rakkaat pikkusiskoni järjestivät mulle vauvakutsut. Tiesin niistä kyllä etukäteen ja sain valita vieraat mutta mitään en tiennyt ohjelmasta ja tarjoiluista. Siskot olivat tehneet itse tikkareita, ihania kuppikakkuja, juustokakkua, vaahtokarkki-mansikkavartaita ja boolia. Tarjolla oli myös broilersalaattia lisukkeineen ja karjalanpiirakoita sekä munavoita. Siskot olivat myös koristelleet meidän kodin itsetehdyillä viireillä ja ilmapalloilla. Säästin hierot viirit poitsun tulevia synttäreitä varten vauvan huoneen kaappiin.



Vieraita oli kymmenisen kappaletta ja tunnelma oli ihana ja rento. Meillä oli tosi hauskaa ja juttua riitti smiley Ohjelmassa oli vauvan ruokien maisteluja..Yäk, ällöä! En ihmettele yhtään miksi vauvat ei vältsisti niistä purkkiruoista pidä! Sitten sai arvata hienoon kalenteriin vauvan syntymäpäivän, painon ja pituuden. Voittaja saa kuulemma palkinnon. Ajattelin etten poista kalenteria seinältä ennen kuin vauva on syntynyt.



Siskot olivat tehneet minulle lahjaksi aivan upean vaippakakun!! Ihan mieletön, en halua purkaa sitä ollenkaan kun se on niin hiano! heart




Sain ihania lahjoja mm. vauva-lehden vuodeksi, puutarhan hoitovälineitä, lehtiä, suklaata ja ihania kasvonaamioita. Vauva sai hienot töppöset, sukkia, bobyn ja ihanan kesälippiksen, lasisen tuttipullon sekä leluja! Kiitos siskoille kutsujen järkkäämisestä!!! heart

Tänään oli neuvola ja kaikki oli hyvin :) Vauva oli kiinnittynyt jo lantioon ja on siis lähtökuopissa. Eli masu oli laskeutunut mutta enpä nyt tiedä onko se olo niin hirmusti helpottunut vaikka masu laskeutunut onkin. OOn ollut eilen ja tänään kauheen itkuinen ja ihan maassa. Mies lähtee viikonlopuksi taas reissuun ja mua jännittää että mitä jos vauva päättääkin syntyä juurikin tänä viikonloppuna. Toivottavasti ei kumminkaan. Eilen olin SyPe-kätilön juttusilla ja jäi hyvä mieli synnytykseen menemisestä. Häneltä sai kysyä mitä vaan synnytykseen liittyen ja sain vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. KIrjasi myös toiveeni synnytystä varten omaan potilastietokansioon. Pe siis synnäriin tutustuminen ja ma synnytystapa arvio. Niistä lisää sitten seuraavassa poustauksessa kuten tän päivän neuvolastakin tarkemmin. MAsukuva päivitys vielä tähän väliin!
RV 35+6


Kyllä se masu on vähän muotoaan muuttanut ja tippunut alaspäin.