Jeee, vauvalle tuli tänään vaunut. Hienot ovat. Opeteltiin miehen kanssa yhdessä kokoamista, kasaan taittamista ja eri osien sopimista runkoon  Uskomatonta, kohta vauva on täällä, en malta odottaa että saan häntä työnnellä hianoissa rattaissa. 

 

Mukaan tuli siis Citykoppa, yhdistelmäosa, duopussi ja hoitolaukku. Vavanhuonetta ollaan laitettu yhdessä koko viikonloppu. Pinnis on koottu, hoitopöytä koottiin eilen. Vielä nojatuoli pitäisi hakea ja seinätarran pitäisi saapua postissa ensi viikolla.  Kohta on kaikki valmista vauvalle  Nimeä ollaan mietitty ja muutama hyvä ehdotus on ilmassa ja ehkäpä niistä saadaan vauvalle hyvä nimi. 

Masu on jo aika iso ja supistuksia tulee useasti. Eivät ole kivuliaita mutta inhoittavan tuntuisia. Vauvan liikeet ovat enimmäkseen mukjahduksia ja tosi kovia potkuja - muutaman kerran oon oikein säihkähtänyt kun on tullut monoa niin kovasti.  Tällä hetkelläoon sairaslomalla supisteluitten takia, vielä ensi viikon ja sitten katsotaan tilannetta uudestaan.

Neuvola oli viime viikolla ja tässäpä kuulumisia

Pissa puhdas

Hb 112 ( laskenut taas joten nyt joka päivä obsidan 100mg)

Verenpaine 130/79

Paino +1,6 kg ( kokonaisnousu 10,9kg)

SF 26,5cm

Vauva oli raivotarjonnassa Loistavaa on siis kääntynyt oikein päin!

Sykkeet 148 

liikkeet ++

turvotus + ( Nyt on ruvennut sormet turpoilemaan iltaa vasten varsinkin..)

 

kaikki siis hyvin. Pelkopolilta soittelivat ja kertoivat että minulle on varattu lääkäriaika 1.6 synnytystapa arvioon ja sitä ennen tulee yksi aika kätilölle jossa puhutaan synnytyksestä. Great, enään 8 viikkoa, max 10 ja toivottavasti vaan 6 

Tässä masukuva tältä päivältä 31+3

SuZie & Poitsu 31+3