Nyt täytyy melkeinpä tuulettaa koska HCG oli toissapäivänä enään 50! Vielä yksi mittaus ensi maanantaina ja silloin sen pitäisi olla jo negatiivisen puolella :)

Mielenkiinotoinen käänne kävi viime torstaina, tulin suihkusta ja makoilin sängyssä lukien kirjaa kun mies rupesi ihmettelemään, että mitä sun tisseistä valuu. No maitoahan se! Soitelin klinikalle, että mitäs nyt sitten tehdään niin ens ma prolaktiiniarvot ja katotaan pitääkö maidontulo lopettaa pillerillä. Tosin onneksi sitä ei hirmuisesti tule muutamia tippoja ja on ehtynyt siitäkin vielä. Mutta lämpimän suihkun tai saunan jälkeen tippuilee. No tietääpähän ainakin, että kanisterit on toimitakunnossa jos joskus sen pirpanan saamme 

Toipuminen on edennyt hyvin. Eilen kävin jopa töissä kääntymässä, joka oli virhe sillä heti pukkas stressi päälle työjutuista! Haava on parantunut hyvin mutta muutamat sulavat tikit on vielä pikkuhaavoissa kiinni. Kipuja on ainoastaan suolistossa kun siellä niin paljon kiinnikkeitä. Jaksoin jopa tanssia hyvän ystäväni häissä viikonloppuna, aika äkkiähän siinä väsähti mutta tanssijalkaa vipatti kummasti - terveen merkki!

Muutamat kilot on karisseet kun mahalaukku on pienentynyt kovin paljon, ei sinne mahdu kauheasti ruokaa ja oon kyllä syönyt tosi varovaisesti muutenkin, ettei vaan tulee uudelleen suolitukosta. Se kipu oli niin kamala etten halua kokea sitä enään ikinä! 

Huomenna uusi yritys mökille lähdössä, jospa kolmas kerta toden sanoo!

Mukavaa loppuviikkoa!!