Munatorvissa on nestettä ja kun rupesin pitämään puregonia niin tuli vuotoa - ei normaalia sanoi lääkäri. Tulipa mieleeni vaan ajatus, että mikäpä minussa nyt normaalia olisi. Kroppa toimii miten tahtoo vaikka siihen tungetaan piikeillä ja sumuilla lääkettä jotta se toimisi niinkuin on suunniteltu. Mutta ei, ei tietenkään..

Kyllä täytyy sanoa, että välillä V****aa kun ei ole normaali. Ei saa normaalisti lapsia, ihan kuin eläisi jossain lainakropassa tällä hetkellä. Olo on kumma, olen äkkipikainen, säksähtelen, itken, huudan ( ihan kun en normaalisti olisi semmoinen mutta nyt ainakin pahempi.) Eilen itkin kolme kertaa illan aikana. Kyllä täytyy vähän sääliä miestä, tai aika paljonkin. :( Viikonlopuksi sain lahjaksi karmean flunssan ja eilen pahimman migreenin ikinä. Oksentelin ja itkin tuskaani vessan lattialla. Onneksi tänään pystyn jo ajattelemaan.

Maanantaina käyty verikokeissa ja arvot kunnossa. Eli perjantaihin asti puregonia 150UI ja synarela 2*päivässä. Onneksi ollaan jo voiton puolella näissä lääkkeissä. Ensi viikolla pitäisi päästä punktioon. Munasarjoissa tuntemuksia mutta aika lieviä. Odotin pahempaa :) Ei ainakaan vielä turvota mutta seki on varmasti edessä. Perjantainas siis utra ja punktio tsekki! Toivotaa että siellä on sikana munarakkuloita :) !!!

No näihin tunnelmiin, Blaaaaaah!