Jes, tästä voi taas iloita, Ovulaatioplussa saapui odotetusti tänä aamuna. Folliultrassa näkyi viime viikolla kaksi hyvännäköistä ja kokoista follia jotka irtoavat siis hetkenä minä hyvänsä :) Kohdun limakalvo näytti kuulemma ohuelta mutta silti lääkäri suositteli inssiä - eli siis toivoa tässä kierrossa ei kannata menettää ohuen limiksen takia, enkä aiokkaan! Huomenna siis inssi ja sitten taas piinailua kaksi viikkoa. 

Keskusteltiin lääkärin kanssa jatkosta... Jos tästä kierrosta ei tule tärppiä niin kaksi välikiertoa ja vaihdetaan clomifenit Puregoniin ja Pregnyliin. Eli piikitykset syksylle :( Tuntuu pahalta ja jotenkin niin lopulliselta, Tähän on tultu vaikka niin viimeseen asti sitä toivoo ettei piikkejä tarvita. Mutta hyvillä mielin lähden kesää viettämään. Huolehdin sitten syksyllä! Ja onhan se ihme aina mahdollinen... 

Muutaman päivän ajan olo on tuntunut jotenkin tasapainoiselta, iloiselta ja stressivapaalta, Olenkohan viimein hyväksynyt tämän lapsettomuusasian vai onko mieli vaan kesän ja auringon vuoksi parempi?Loma alkaa pian ja meillä on miehen kanssa aikaa toisillemme, viimein saa kölliä pitkään sängyssä huolehtimatta työajoista ja sähköposteista. Talo kun vielä valmistuisi ajallaan niin ihana olis!

Ihanaa viikkoa kaikille!