Tänään poksahti käyntiin 39 viikko, enään kaksi viikkoa laskettuun aikaan,  voi kun vauva syntyisi jo. Olo alkaa olla melko tukala ja ihanat PP:tkin palasivat ilahduttamaan mamman kävelyä. Kääntyminen sängyssä on jo tuskallista ja unikin tosi katkonaista. Nyt on kyllä semmoset vali vali ajat menossa että avot smiley Tänään oon taas ihan kypsä lähteen synnyttään vaikka se sattuis kuinka paljon!

Eilen oli neuvola ja tässäpä kuulumiset:

Pissa puhdas
HB 128 ( jatkan vielä joka toinen päivä obsidania)
RR 135/84
Paino +1kg edellisestä neuvolasta ( eli 500g per viikko) / Kokonaisnousu 14,7kg surprise
Sykkeet  145
liikkeet ++
RT/ pää ei enää liikahtanut lantiosta
SF- mitta 32,5cm
Turvotus +/-

Eli kaikki siis hyvn, paioin nousu saisi jo pysähtyä, ihan järkkyä siis jo 15 kiloo tullu!!! Ällöä!

Neuvolantäti oli sössinyt mun veren vasta-aine näytteen jotenkin, ja jouduin mennä uudemman kerran labraan. Toivottavasti tulos ehtii ennen synnytystä. Kun kuulemma se pitäisi ottaa 4viikkoa ennen laskettua aikaa. Mieli on paljon parempi jo. Totesin itsekseni, että näin suuri muutos omassa arjessa ja itsensä tarpeettomaksi tunteminen on saanut mut alakuloiseksi. Oon vähän hankala sopeutumaan ja sen kyllä huomaa. Ottaa aikansa ja sitten helpottaa.

Sain vauvan peiton viimein valmiiksi! Ihan hieno siitä tuli ensimmäiseksi kutomatyöksi wink



Ja koska intouduin käsitöistä ja nyt kun sitä aikaa on niin päätin opetella virkkaamaan. Siskon avulla sain ohjeet matonkuteista virkattavaan koriin ja nyt olen tehyt ekan melkein valmiiksi. Ajattelin että tästä korista tulee vauvan lelukori meijän olkkariin. Olkkari on väritykseltään valko-harmaa joten niin koriinkinkin päätyivät samat värit.



Tänään käytiin hakemassa bauhaussista aurinkotuoli terassille, jossa meinasin juhannusta viettää. Vähän harmittaa kun ei oikein mihinkään kauemmas voi enään lähteä kun la on niin lähellä ja kaikki kaverit ja perhe on mökeillään. Meidän molemmat mökit on tuntien päässä ja toinen vielä venematkan päässä saaressa, joten ei viitsitä ottaa sitä riskiä että synnytän saaressa mökin saunassa sad Ostettiin siis jääkaappi täyteen grilliherkkuja ja karkkia, suklaata ja jädeä, paistetellaan terassilla päivää, mies rakentelee vielä ulkoportaille tralleja ja sitten istutetaan meijän pihaan yksi puu. Puutarhakalusteetkin pitäisi öljytä ja tehdä vaihtokauppa vanhempieni kanssa. Saadaan sieltä isompi pöytä ja kuusi tuolia niin saadaan enemmän ruokailijoita pihalle. Nautitaan siis viimeisestä juhannuksesta kaksin heart

Vielä masukuvapäivitystä 38+0


Maha roikkuu tosi alhaalla ja nyt oon käyttänyt tukivyötä joka helpottaa vähän painon tunteeseen. Myöskin ne ihanat raskausarvet joilta olen tähän asti välttynyt on ilmestyneet alamasulle. Ei niitä ole kuin muutama punainen viiru ja toivottavasti niitä ei nyt ihan kauheesti tulisikaan. Eli voin todeta ettei se jokapäiväinen 2 kertaa rasvaaminen oo auttanut ainakaan alamasuun. Kudostyypistä se on kai kiinni.

Nyt toivotan kaikille ihanille lukijoilleni lämmintä ja aurinkoista Juhannusta! Nauttikaa keskikesästä ja pitäkää peukut että me saataisiin juhannusvauva smileywink