Eilen saapui viimein seinätarra jota on odotettu jo yli kuukausi. Mies lähti työmatkalle niin sain rakkaan siskon ja mamman avuksi tarraa kiinnittämään. Ei ollut ihan maailman helpoin juttu mutta seinästä tuli ihana  Tässä kuvapoustaus vauvan huoneesta!

 

 

 

 

 

Tässä vielä vaunut tutvakaukalolla ja adapterilla. Aika kätsät :)

Vauva kääntyi eilen sivuttain, olisi saanut pysyä pää alaspäin mutta ilmeisesti hänellä on vielä tilaa siellä liikuskella ja kääntyillä. Toivottavasti kääntyy vielä takaisin raivotarjontaann. Vauvalle on kehittynut rytmi joka toistuu joka päivä. Hän herää joka aamu kuudelta ja potkii sitten puolitoistatuntia jonka jälkeen nukahtaa uudelleen. Sitten vähän vaille kymmenen herää uudemman kerran. Illalla aloittaa siinä 11 aikoihin hurjan menemisen ja nukahtaa puoli kaksi/kaksi yöllä. Katsotaan onko tämä nyt sitten rytmi, joka hänellä on kun hän on maailmassa.

Supistuksia oli eilen illalla ja vähän kivuliaitakin tai enimmäkseen inhoittavia. Luulen, että tää mamma ei enään palaa töihin ennen kun mammaloma alkaa. No, eipä siihenkään ole enään aikaa kun 14 työpäivää. Ajattelin laitella pihaa, katsella elokuvia, lukea kirjoja ja ja ja... Ensi viikolla vois vaikka mennä plantageniin hakemaan kesäkukat takapihalle! Huomiseksi varasin itselleni jalkahoidon, jonka mies osti minulle synttärilahjaksi ja sitten ensi viikolle varasin geelikynsien laiton. Saa vähän hemmotella itseään nyt kun vielä ehtii.

Mukavaa viikkoa kaikille