enään 13 työpäivää, 8 viikkoa laskettuun aikaan. Vauva on täysiaikainen 6 viikon päästä ja syntyy viimeistään 10 viikon päästä!  Hurjaa, aika on mennyt tosi nopeasti. Tässä masukuva päivitystä rv 32+0 <3

 

Tätyy soitella huomenna neuvolaan ja kysellä lääkäriaikaa ensi viikolle. Vieläkin supistelee vaikkakin ei niin kipeästi . Nukun aika huonosti ja väsymys on päivisin välillä melkoista. Välillä tuntuu jotenkin väärältä olla sairaslomalla ja mietin, että jaksaisinko töissä mutta ehkäpä sekin jo riitää, että mietin omaa jaksamistani. Jos sitä tarvitsee miettiä niin en ole silloin työkykyinen. Jos olisin toimistotöissä ei ongelmaa olisi. Mutta työni vaatii jatkuvaa jalkeilla oloa, kyykistymistä, taipumista, nostamista yms. Harmi, mutta en kyllä riskeeraa mitään.

Kävin tänään jalkahoidossa, oli ihanaa <3 Nyt on jalat hoidettu kesää varten, samalla varasin ensi viikoksi mamma hieronnan 1,15h kokovartalohieronnan ja ensi viikolla on myös geelikynsien laittoaika :) Nyt kun vielä voin niin hemmottelen itseäni ja nautin omasta ajasta. Kävin tänään myös tsekkaamassa seppälän uuden vauvan vaate malliston. eikä mitään tarttunut matkaan.. Ei ollu mitään ihan sika ihanaa ja vauvalla on jo niin paljon vaatteita että ei varmaa tarvitse vähään aikaa ostella mitään. Lahjaksi saadaan varmaan kummiskin vielä vaatteita.

Ensi ma ja ti on perhevalmennukset. Mies on työmatkalla ma, joten menen siskon kanssa ja ti sitten miehen kanssa. 

Vauva sai tänään hianot benettonin lenkkarit, kiitos Ansku!

Ja kummipoikani vanhan Dragon asun, jonka hänelle ostin 5 vuotta sitten kun hän syntyi,hauskaa kun kaveri oli puvun vielä säilyttänyt.

 

ps. Vauva kääntyi takaisin raivotarjontaan. Kovasti yrittää punkea pientä peuppuaan kylkiluihin. Hikka on hyvä merkki kertomaan missä päin Maahisen pää sijaitsee :tutti: Alhaalla se kumminkin on joko hieman sivulla tai ihan häpyluun takana.