Se olis sitte enään kuukausi laskettuun aikaan! Tarkalleen ottaen 5viikkoa eli 35 päivää, 840 tuntia, 50400 minuuttiasmiley Ja ei, en laskenut minuutteja ja tunteja itse vaan iPhone äpsi laski ne puolestani cheeky
Eilen oli neuvola ja tässäpä kuulumiset

RV 34+6

Paino +250g ( kokonaisnousu 13,2kg)
RR 123/86
Turvotus +/-
Pissa puhdas
HB ei otettu mutta sain tiputtaa raudan määrän puoleen
Vauva raivotarjonnassa ja laskeutunut hieman alemmas
sykkeet 132
liikkeet ++
SF- mitta 30,5cm
 
Vauva oli siis terkan mielestä laskutunut hieman alemmas kun SF-mittakaan ei ollut kasvanut kuin sentin kahdessa viikossa. ja vauvan pää tuntui jo lantiossa. Sai kumminkin vielä päästä kiinni. Kuten siis arvelinkin ja ihmiset ovat sanoneet että sun masu on tippunut alaspäin :) Se on mun mielestä joteski "litistynytkin" viime kuvasta cheeky Vai mitä ootte mieltä?

RV 34+0 ja alempana RV 35+0

Tänään oon siivonnu hulluna, imuroin, pyyhin pölyt, pesin suihkun lasiseinät, jynssäsin keittiö ja pesin vielä jääkaapinkin. Katsotaan heräänkö yöllä supistuksiin :) Eilen olin ihan poikki. Tuntuu, että päivän olotilat vaihtelevat hullunkurisesti. Välillä on ihan superväsyneitä päiviä ja välillä taas superenergisiä päiviä. Oon kyllä onneksi oppinut myös nauttimaan kotona olosta. Aamulla saa lukea hesarin rauhassa ja juoda aamukahvia. Sen jälkeen kattella kivoja sarjoja ja leffoja telkusta ja laittaa ruokaa tai ihan vaan löllötä ja vaikka neuloa. Ihanaa! Tänään kuuntelin synnytys rentoutusharjoitusta. En oikein osannu suhtautua siihen. Lähinä nauratti mutta lopulta kyllä rentouduin niin että melkein nukahdin smiley Pitää siis jatkaa harjoituksia. Mies on poissa nyt tämän ja seuraavan viikonlopun - oon yrittänyt sopia vauvan kanssa ettei nyt ihan näinä viikonloppuina vielä syntyisi jotta isi ehtisi aksöniin mukaan! Äiti on valmiudessa jos hullusti käy ja vauva päättääkin tulla ajoissa. Toivotaan kumminkin ettei vielä saavu maailmaan.

Miehellä rupee palaan muhun käämit. Mulla on niin lyhyt pinna välillä ja mielialat heittelee ihan laidasta laitaan. Tänään tokaisi minulle että ei tää oo kuule helppoa mullekaan. Eikä varmasti ookkaan. Pitää yrittää keksiä jotain ihkua ja piristävää miehellekin tän tunnemyrskyn keskellä enlightened

Nyt siis 35+0 Vauva on ollut tänään ja eilen hyperaktiivinen, tuntuu että hän yrittää punkea ulos vatsanahan kautta. Eilen ihan piti paijailla masua ja hyssytellä poitsua että saan itse nukuttua siltä sirkukselta.

Nyt tää mamma lähtee suihkuun!