Viimein olemme saaneet päätettyä mitä vauvan huoneeseen tulee ja minkä värisenä. Kylläpäs oli hankalaa :) Tässäpä tulee kuvapoustausta tavaroista. Yksi seinä tulee olemaan vaaleansininen ja siihen seinälle tulee tämmöinen tarra.

 

 

Kaikki kuvan tarrat ovat irtonaisia joten niitä voi siirrellä oman mielen mukaan. Ajattelin laittaa hoitopöydän päälle ja oveenkin muutamia tarroja joten kokonaisuus ei varmasti ihan tuota kaikkea sisällä yhdellä seinällä. Nimi tilataan tarraan sitten kun se on päätetty :)

Vauvan huoneessa on valkoiset valelaskosverhot ja sälekaihtimet, siellä on kolme ikkunaa joten huone on valoisa. Kirahvin värinen suuri nojatuoli tulee huoneeseen, jossa voi imettää ja pidellä vauvaa sylkyssä. Sitten päädyttiin ratkaisuun ettei otetakkaan brion hoityopöytää vaan ikean valkoinen lipasto, johon saa erillisen hoitotason päälle. Joten kun hoitotasoa ei tarvita enään siitä tulee vaan tavallinen lipasto.

 

Alemmassa kuvassa näkyy hoitotaso mutta laatikosto on sama kuin ylemmässä kuvassa.

 

Matto on vaalea karvamatto ja  lamppu on tämä 

 

Kun mies tulee ensi viikolla reissusta niin sitten ruvetaan hommiin :) Jännäää! Ihanaa kun saa laittaa huonetta ihan ikiomalle vauvalle  Eilen seurustelin vauvan kanssa illalla pitkään. Juttelin ja tönin kevyesti mahaa ja vauva vastasi aika kovinkin potkuin. Naureskelin ääneen kun maha muljusi vauvan liikkeiden tahtiin. Uskon että vauva on kääntynyt raivotarjontaan tai sitten hänellä on tosi kovat voimat nyrkeissä. Oikea kylki ottaa osumaa joskus vähän epämiellyttävästikkin. Öisin vessaravaaminen on rauhoittunut ja se on suurin syy miksi luulen vauvan kääntyneen. Joudun käymään yöllä vessassa vain kerran ja senkin vain alkuyöstä. 

Eilen tuli ihan yletsepääsemätön rakkauden tunne omaa masuvauvaa kohtaan, mietin kuinka kauan olen häntä toivonut ja vihdoin kolmen vuoden odottamisen jälkeen hän on olemassa, tekisin mitä tahansa vauvan puolesta. Oma lapsi, niin kauan toivottu ja viimein tulossa!