Nyt tiiän miltä tuntuu supistukset. Ovat vissiin niitä harkkarisuppareita.. Tuntuvat tosi epämiellyttäviltä ja jännä kivun häivähdys tulee ihan alamahaan supistuksen ollessa päällä. Oon huomannut että niitä tulee nyt aamupäivisin varsinkin kun töissä liikun paljon. Mietin vaan, että onkohan ihan ok vai pitäisköhän pian jäädä kotiin pötköömään ja rauhoittaa tahtia... Kun oon levossa supistuksia ei oikeastaan ole tai tulee tosi harvoin. Onneksi ke on neuvola niin pitääpi kysyä neuvolan tädiltä mielipidettä. Mä ajattelin sinnitellä töissä tän kuun loppuun sitten luulen että voi olla saikun paikka. Mä joudun niin paljon liikkumaan, kumartelemaan eikä oikein paikoillaan pysty olemaan niin en tiiä miten jaksan. Tänäänkin olin ihan poikki kun tulin töistä kotiin. Yöt ovat välillä huonoja ja unta on vaikea saada. Nukun tosi pinnallisesti ja kuorsaan :) Kiva miehelle! Heti kun käännyn oikealla kyljelleni niin vauva painuu suoraan  virtsarakkoa vasten ja on pakko mennä veskiin.

Tänään mietin, että onkohan vauva muuttanut asentoa..? Liikeet tuntuvat nyt enemmäkin muljuamisena ja potkutkin ovat kovia. Mietin vain, että onkohan hän nyt sitten pää alaspäin kun oikeaan kylkeen tulee kovempia iskuja. Jospa vaikka neuvolatäti osaisi tunnustella 

Meille tuli vauvan turvakaukalo, isofix-alusta ja adapteri vaunuihin! Ne kotiutuivat lauantaina. Mies on kaukaloa kannellut ja joka kerta hymy herkässä kun kaukalon siinä eteisessä näkee. Niin se vaan vauva tulee todellisemmaksi myös miehelle.

 

Mieli on ollut parempi, ehkäpä nämä ovat näitä mielialan vaihteluita. Tuntuu,

että yhessä hetkessä nauraa silmät vedessä ja pissat housussa mutta toisena taas itkee vesiputoksena tai raivoo naama punaisena   Varasin ajan sokerirasitukseen ensi viikon tiistaille ja hain verenpaine mittarin kotiin jotta voin itse mittailla eikä tartte neuvolassa jännityksellä mittailla ja panikoida. Tässä vielä masukuvaa tältä päivältä!

 

RV 26+4

SuZie&Poitsu 26+4