Kolmaskymmenesviikko pyörähti tänään käyntiin! Hui, Nyt rupeaa jo jännittämään 11 viikkoa jäljellä enään. Neuvolalääkärissä kävin tiistaina ja kaikki oli hyvin.

pissa puhdas

paino +200g ( kokonaisnousu 8,8kg)

turvotus +/-

sykkeet 135

liikkeet ++

verenpaine 140/80

Kohdunsuu kiinteä ja kiinni 3cm

SF-mitta 26cm

Supistukset eivät olleet saaneet mitään muutoksia aikaiseksi kohdunsuulla onneksi.

Rautakuuri jatkuu

Movicol käyttöön ummetusta estämään

Ihanat peräpukamat saapuneet vauvaamaan :/ Ihan karseeta! Kaikkea tää raskaus teettää 

Vauvan tarjonnasta ei osannut sanoa kun pyöri niin kovasti. Itsestä tuntuu, että vauva on kääntynyt poikittain sillä nyrkit heiluvat nyt vastakkaiselle kyljelle kun yleensä. Eikä pissalla täydy käydä 5 kertaa yössä vaan kerta riittää :)

 

Supistukset ovat aika voimakkaita ja epämiellyttäviä välillä. Niitä tulee joka päivä. Eivät ole kipeitä mutta hyvin epämukavia. Joskus herään öisinkin supistukseen. Lääkäri totesi, että voin olla töissä vielä kun supistukset eivät ole kivuliaita eikä ole veristä vuotoa. Mutta sairaslomaa saan heti kun siltä tuntuu. Ajattelin vielä ensi viikon sinnitellä töissä että saan kaikki asiat järjestykseen ja sitten soitan lääkärille. Jotenkin on outo ajatella että työ jää elämästä pois mutta työni on fyysisesti raskasta enkä pysty olemaan kovin paljoa paikoillaan työpäivän aikana. Työkaverit mulle tänään jo totesi, että eiköhän sun olis jo aika luovuttaa ja jäädä kotiin. Niin mun varmaan pitää tehdä.

Tänään sain ilmoituksen että äippäpakkaus saapui postiin! Jeeee, huomenna haetaan se miehen kanssa yhdessä <3

                                                      Kolmosella alkavan viikon kunniaksi masukuvapäivitys 29+0