Tänään oli neuvola. Oli ihan kiva mennä viiden viikon tauon jälkeen. Vauva kääntyi maanantai iltana jotenkin ihmeellisesti että liikkeet vaimenivat hurjasti. Huolestuin siiti, vaikkakin liikkeitä on tuntunut mutta vaimeampina ja vähemmän. Neuvolassa katsoivat vauvan asennon ja totesivat että vauva on poikittain selkä mun mahaan päin ja liikkeet tuntuvat siksi vaimeana. Vauva potkii siis suoraan mun peppuun ja alapäähän. Hän oli kovin eläväinen ja vilkas neuvolatädin mielestäkin :) Kovasti potki anturia ja liikuskeli sydänääniä etsittäessä.

Kuulumiset 24+0

Pissa puhdas

Paino +750g viikko/ Kokonaisnousu 7,2kg / Paino nyt 76,2

HB 112 ( Rautakuurille jouduin)

Verenpaine 146/82 ( Seurataan)

Liikkeet ++

syke 135

SF-mitta 21cm

Lähete sokerirasitukseen viikoilla 26-28

Kelanpaperit ja raskaustodistus saatu.

Voimavarakysely neuvolasta, joka pitää täyttää ensi kertaan yhdessä miehen kanssa. Samanlainen tehdään kuulemma sitten kun vauva on syntynyt.

 

Verenpaine mua huolestuttaa. Se on kuulemma hieman koholla ja sitä pitää seurata. Pitää vissiin ottaa vähän rauhallisemmin. Kerroin myös vihlontakivuista joita tulee mahan alaosaan. Sanoi, että ovat kohdunkasvukipuja ja häpyluun kivut niitä liitoskipuja. Eilen särki häpyluuta kun menin nukkumaan - tosi ikävä kipu  Painosta kysyin, että onko normaali painonnousu niin sanoi että normaalin rajoissa - ehkä vähän liikaa. Vitsi kun mua hermostuttaa toi painonnousu. Pitää siis jättää suklaat syömättä... Tylsää. Tänään vauva on kääntynyt taas toisinpäin kun nyt monottelee kovasti masua. On vieläkin poikittain kun liikkeitä tuntuu samaan aikaan molemmilla puolilla masua. Tänään isikin sai tuta kovat muljahdukset ja monotukset  

 

Voi että kun rakastan jo tätä vauvaa!!! Ihanaaaa 

 

SuZie&Poitsu 24+0