Eilen kävin naistenklinikalla tsekkautamassa itseni ja tietty vauvankin kun on ollut kipuja alamahalla myös kivuttomia harjoitussupistuksia on välillä esiintynyt. Otin saikkua pari päivää ja yritin levätä. Kun se ei auttanut kävin näytillä. Ottivat pissanäytteen ja kaikki mahdolliset verikokeet ja tulehdusnäytteet meikäläiseltä. Yrittävät laittaa vauvaa käyrille mutta kätilö naureskeli, että on niin vikkelä vauva ettei saa kiinni sydänääniä.. melkoinen vintiö siis tulossa. Kuunteli lopulta dopplerilla Maahisen sykkeen ja kun siinä ei ollut mitään vikaa niin ei tarttenu yrittää enään käyriä. Lääkäri tarkasti ultralla kohdun suun ja pituuden. Kaulaa oli jäljellä normaalit 5cm ultralla mitattuna ja kohdunsuu oli napakka ja kiinni. Ei kivut ei ole kypsyttäneet kohdunkaulaa onenksi. Veikkasi kiinnikekipuja endometrioosista ja heinäkuun suuresta leikkauksesta sekä kohdunkasvu että liitoskipuja. Vilkaisi ultralla myös pikkuista masun päältä. Olipa taas kiva nähdä vauva  Lääkäri totesi, että vauva on perätilassa eikä ihmetellyt paineentunnetta alapäässäni kun vauva istuu juurikin kohdunsuun/virtsarakon päällä ja tekee siinä konttaus ja potkuharjoituksia. Kysin sitten lääkäriltä etä näkysiköhän siinä vauvan sukupuolta kunnolla kun viimeksi ei kumminkaan haarojaan aukaissut. Hän ylpeästi siellä esitteli kalustoaan ja nyt näin itsekin selvästi ruudulta että kyllä siellä oli pojan vehkeet No Doubt !! Kaikki oli siis hyvin sekä vauvalla että minulla. Vauva painoi nyt 656g ja vastasi viikkoja.

Eilen käytiin hakemassa K-raudasta maalinäytteitä ja nyt teippailen niitä seinälle, jotta sais tehtyä päätöksen et minkävärisen seinän haluun/ mies haluu/ molemmille käy :D. Vaihtoehdot ovat siis vihreä tai vaaleansininen mutta kun niissäkin on miljoona eri sävyä. Kertokaahan mielipiteitänne. Seinälle tulevat tarra on siis tämän näköinen:

 

 

Puu tulee yhdelle seinälle ja varmaan yksinäinen apina toiselle. Katotaan käytetäänkä yksittäisiä oksia ollenkaan. Värejä saa tarrassa muutta jos haluaa. On niiiiiin vaikeita päätöksiä. Vauvan huoneeseen tulee myös nojatuoli johon tilasin päälliskankaan vaihtoehtoja ruotsista. Nyt ootan että ne tulee niin voi sitten mätsätä niitä tarran ja seinämaalin kanssa.

Nyt koneessa pyörii vauvanvaatteet ja mielessä erialiset sisustuideat 

Ainii ja tänään alkoi 26 viikko!

Terkuin SuZie& Maahinen 25+0