Yäk, kävin aamulla vaa álla - ei ois pitänyt. Tiiän kyllä että raskaudessa se ei oo ainoastaan läskiä vaan vauva ja muut oheistarvikkeet mitkä painaa mutta nyt on tullut ihan muutamassa viikossa kolme kiloa lisää... Nyt vaaka näyttää jo +7kg alusta asti! Toivoisin niin, että pääsisin silä kympillä raskauden läpi mutta epäilempä suuresti jos tässä vaiheessa jo seittemän kiloa taulussa :( 

Eilen käytiin ostamassa uusi auto! Mies on pitkää katsellut jo autoja ja nyt sitten käytiin vaihtamassa vanha 'uuteen' käytettyyn Skoda Suberbiin. Vaunut mahtuu loistavasti takakonttiin ja autossa on 2 isofix-kiinnitystä lastenistuimille. Onko kellään kokemuksia telakasta? Mietin, että pitäisköhän semmonen hommata sitten kun ostetaan turvaistuin? Käyköhän se telakka sitten isommalle lapselle istuimeen vai meneekö se vain vauva ajan?

Ihanat aurinkoiset ja keväiset säät ovat saaneet muhun sikana energiaa. Ihanaa kun aamusta asti hymyilyttää ja on iloinen olo  Kipuja ei ole nyt sen kummemmin ollut vaikka kasvava masu onkin jo vähän tiellä. Joka viikko on tullut käytyä vesikävelemässä ja nyt pitäis saaada peffa liikkeelle jotta kävis vielä kävelyllä lyllertäen vaiks miehen kanssa. Käytiin ostamassa nastat mulle kenkien allle jotten menis nurin! Kyllä kuitenkin huomaan, etten jaksa enään samanlailla. Eilen olin koko päivän pystyssä ja olin viideltä niin poikki etten jaksanut edes kättä nostaa. Loppuilta menikin sitten sohvalla pötkötellessä.

Vauva on kovin aktiivinen ja masun päälle näkyy selvästi kun tyyppi potkii menemään. Vieläkin vauva jäätyy kun isi laittaa käden vatsalle. Kummallista  Kyllä isi on kumminkin muutaman potkun saanut tuntea, onneksi! Vauva herää joka kerta kun itse pysähdyn, nyt liikkeitä tuntuu myös mun liikkuessa. Kohtu on selvästi kohonnut yli navan sillä vauvan potkut tuntuvat navassa asti - aika vekkulin tuntuista.

Nyt laittamaan brunssia kun mies saapuu salilta kotia 

Ihanaa sunnuntaipäivää!!

SuZie&Poitsu 22+3

Ps. Päätettiin mennä siihen 4D ultraan. Pitääpä varata Brunolta aikaa :)