Jes, tänän saapui mun DooMoo Buddy tyyny  Toivon todella, että siitä on apua nukkumisongelmiin. Mun pitää tukea kroppa tyynyillä ja tuntuu, et kun kääntyy ni joku tyyny tippuu lattialle ja sit kun on saanu aseteltua itsensä mukavasti ni tajuaa et on taas pissahätä...Höh 

Kerran tai kaksi yössä on pakko käydä pissalla ja sitten herään nykyisin aamulla kiljuvan nälän kanssa. Vaiks on kuinka yrittänyt syödä tuhdisti illalla ennen nukkumaa Menoa. Vauva vissiin kaipaa ruokaa.  Vauvalla on tullut tapa potkia mua virtsarakkoon ja tonne pepun puolelle. Ja hän varmasti makaa joteskin sillain, että välillä on jatkuva paineen tunne rakossa. Sitten helpottaa kun tyyppi siirtyy. Tänään vauveli on ollut muutamaa hetkeä lukuunottamatta hereillä koko päivän. Liikkuessanikin hän siellä muksii ja pyörii - aktiivinen poitsu meillä.

Me lähdetään perjantaina viikonloppu reissulle Amsterdamiin. Rakkauslomalle ihanan miehen kanssa  Ostin hänelle tän reissun 30 vee lahjaksi ja varasin viiden tähden hotellin ihan keskustasta. Mennään syömään hyvin ja nauttimaan Amsterdamin ihanasta kaupungista. Oon käynyt ennenkin siellä ja tykästyin ikihyviksi se on kuin piparkakkutalojen maa ja niin kotoisa. Jospa vaikka vauvallekin löytyisi jotain kivaa.

SuZie&Poitsu 22+5

Ps.Kiitos vinkeistä telakan suhteen. Taidetaan me se hankkia!