Käytiin eilen rakenneultrassa. Mä jännitin ihan hirmuisesti. Siinä ultrapöydällä maatessani tuli ihan hirveen huono olo. Ajattelin jo että oksennan tai pyörryn. Sanon kätilöllekin että tulipas huono olo ja koitti kovasti mua rauhoitella.  Mieskin silitteli vieressä ja rauhoitteli. Pelkäsin niin paljon, että vauvalla on jotain vikana. En tiennyt että siinä katsotaan niin tarkkaan kaikki verivirtauksetkin. Meni puoli tuntia ultratessa. Kätilö oli tosi mukava ja selitti koko ajan mitä mittaa ja tarkastelee.

Vauvalla oli siis kaikki kunnossa. Vastasi täysin viikkoja ja saatiin katsella puolisen tuntia tyypin liikehdintää. Hän haukotteli, vilkutteli ja söi peukkua  Sydämestä löytyi neljä kammiota, kaikki elimet olivat oikean kokoisia ja olemassa oikeilla paikoillaan. Kaveri painaa nyt 333g ja 24,5cm pitkä. Vauva oli suht rauhallinen kun ultra oli aamuaikaan. Illalla hän on yleensä aktiivinen ja liikuskelee taukoamatta. Kyselin lopuksi vauvan sukupuolta ja kätilö siinä yritti katsella mutta toinen ei ollenkaan avannut jalkojansa   kymmenisen minuuttia odoteltiin että vauva suoristaisi jalkojaan kun oli niin kippurassa mutta ei... Kätilö sitten sanoi, että on kumminkin aika varma että tällä vauvalla on pikkuinen pippeli. Zoomaili sitten meille lähikuvaa pojan miehisyydestä ja nappasi kuvankin muistoksi kun viimein saatiin se näkyviin. Saatiin vauvasta 30 kuvaa mukaan! Ihania kuvia, kunnon profiilikuveja, sitten on yksi ihana kuva, jossa näkyy vauvan jälkaterät ja varpaat. Mummi sai omansa ja mun siskot myös, yhden kehystin meijän olkkariin. Masussa siis kasvaa pienen pieni jätkänpätkä 

Eilen innostuin shoppailemaan siskon kanssa ja ostettiin ihania vaatteita pienelle pojalle. Pitääpi laittaa teille kuvia ihanista uusista vaatteista. Tilailin myös netistä ihania käsintehtyjä röyhtäisyliinoja, tuttiremmin ja muutaman ruokalapun.

Meidän nöpönenä 

Musta piste vauvan keskivartalossa on mahalaukku, jalat on koukussa ja napanuora on se kiekurajuttu tuolla takana.

Nyt saunaan!

SuZie&Poitsu 20+6 ( huomenna jo 22 viikko!!)