Nyt siis mennään jo 19 viikolla :)

Nopeasti tää aika menee. Eilen kävin vauvanvaate ostoksilla. Mukaan tarttua 4 bodya, 4 pökät, verrari asun, yksi hattu ja muutamat sukkaparit.... Niin pieniä vaatteita. Ostin muutamat 50cm ja sitten osa oli 56cm. Yhden ihanan vaaleanpunaisen mekon sorruin vauvalle ostamaan kun on niin voimakas tyttöolo mutta jos hän on poika niin en pakota mekkoa laittamaan päälle :)

Vauvaboxiin on kertynyt jo jos jonkinmoista tavaraa. Vaatteita, pehmoleluja, tuttipulloja, tutti ja ensiaskeleet kirja. Niiin ihanaa kun saan viimein kolmen vuoden odotuksen jälkeen ostaa omalle vauvalle vaatteita 

Kovasti on alkanut myös vauva-arki mietityttämään ja itku on herkässä. Toisaalta myös hymykin yhtälailla. Kovasti mietin että tuleeko musta hyvä äiti? Mitä jos vauva huutaa kokoajan enkä kestä? Mitä meidän parisuhteelle käy? Osaanko hoitaa vauvaa oikein? Rauhoittuuko vauva mun syliin ja osaanko lohduttaa sitä? Olen nähnyt paljon vauva-arkea ja ruusuinen kuva mulla ei todellakaan ole asiasta, pelottaa vaan mitä se omalla kohdalla on ja miten sitä jaksaa. Vaikka tätä on odottanut kolme vuotta niin olenko valmis, nyt hän tulee oikeasti, oikeasti me saadaan vauva!! 

Ymmärrän nyt miksi tässä on 9kk valmistautumisaika ihmeeseen, ehtiipä ainakin miettiä kaikkia kysymyksiä joihin oikeasti saa vastauksen vasta kun vauva syntyy.

Minusta tulee äiti - viimeinkin 

 

Lupasin päivitystä masukuvaan. Tässäpä tulee RV 17+5 eli noin viikko sitten (aamumasu)