Heräsin tänään jo ennen kellonsoittoa ja rupesin jännittämään hurjasti ultraa. Maha meni ihan sekaisin ja paniikki iski päälle. Pulssi oli varmaan 200 kun siihen pöydälle asetuin makaamaan. Mies oli mukana mutta ehkäpä vähän vähemmän jännittyynenä :)

Lääkäri tunnusteli kohdun ja totesi sen tuntuvan siltä miltä tässä vaiheessa pitäisikin. Sitten se ultra. Lääkäri oli hetken hiljaa ja minä jo paniikissa kysyin, että onko siellä ketään. Ja lääkäri siihen, että onhan täällä ja käänsi ruudun meihin päin. Siellä oli pikkuinen 1cm pituinen Sintti ja sen sydän sykki hurjana <3 Voi miten ihanaa, onnen kyyneleet valui poskelle ja taisipa miehelläkin silmäkulma kostua. Siinä saatiin hetken katsella pientä sydäntä ja lääkäri otti mitat ja kuvat. Sanoi Sintin vastaavan viikkoja 7+0 eli juuri oikein ja syke oli loistava. Kertoi että keskenmeno riski on enää todella pieni. Sain äitiyskortin ja luvan soittaa neuvolaan :)

Lääkärin kanssa vielä hetki juteltiin ja sano, että seuraavan kerran kun tänne tulette niin tuutte hakemaan sisaren pakkasesta, ennen sitä ei ole tulemista :) Halasin lääkäriä ja kiitin kaikesta.  Mulla on ollut niin ihana lääkäri koko näiden hoitojen ajan Kiitos siitä Einille!! 

Sintti 7+0

Kuva on epäselvä mutta siellä Se sintti majailee <3 Meidän ihmeemme <3