Kävin lääkärissä keskiviikkona ja taas uudestaan tänään. Utrasivat kohdun ja katsoivat munasarjan. En oikein vieläkään sisäistä, että mulla on ain yksi munasarja. Keskiviikkona munasarjasta oli vaikea saada selvää ja limis oli hieman ohut. Tänään limis oli kierrron päiviä vastaava ja munasarjassa ehkä kasvaa kaksi follikkelia? On kuulemma vaikea nähdä sitä kun munasarja on niin tännä endometrioomaa. Mutta tänään utrassa follikkeli oli kasvanut odotetusti joten luotamme siihen että se kypsyy ja irtoaa. 

Saimme siis luvan PASsiin :) Kunhan munasarja saa sen ovulaation aikaiseksi! Nyt peukut ja varpaat pystyyn! Nyt siis tikutelen hemmetin kalliilla Clearbluen digimittarilla ovista ja toivon niin että se tulisi. Joka kierrossa olen sen kyllä aiemmin tuntenut joten en usko että tämä kierto olisi poikkeus.

Kun ovistesti plussaa niin soitto klinikalle ja ottavat alkion sulamaan sitten biologi päättää milloin siirretään. Alkiot ovat nelisoluisia ja niitä on kuudessa oljessa. kolmessa kaksi ja kolmessa yksi. Jos sulattavat kahden alkion oljen ja molemmat selviävät niin pakastavat toisen uudestaan ja siirtävät toisen. Biologi päättää mikä alkio siirretään ja pitääkö alkiota viljellä vielä ennen siirtoa. Todennäköisesti siirto on kahden tai kolmen päivän kuluttua ovisplussasta!

Tää on uskomatonta, en voi uskoa, että ollaan tässä vaiheessa! Meillä on mahdollisuus, uusi mahdollisuus! LÄäkäri totesi olevansa hyvin optmistinen koska ensimmäisestä siirrosta alkoi raskaus vaikka se olin väärässä paikassa. Alkiot ovat kuulemma todella hyviä ja mahdollisuudet uuteen raskauteen erittäin hyvät!

Nyt peukut pystyyn että ainokainen munasarjani saisi oviksen aikaiseksi ja saataisiin vielä se toinenkin plussa :)