Mies kysyi otsikon kysymyksen minulta eilen :) Nii-in, milloin? Enpä taas muista milloin olen menkkoja odottanut näin innolla. Toisaalta odotan kovasti, että päästäisiin tekemään uutta vauvaa mutta toisaalta pelkään kamalasti, että jotain menee pieleen.  Sydän sanoo toista ja järki toista.

Olemme myös jutelleet hoitojen kestosta ja lopettamisesta. Jossain vaiheessahan se on luovutettava jos mitään ei tapahdu. Toki takaraivossani on vahva usko siihen, että saamme se vauvan, biologisen sellaisen jo hyvinkin pian  mutta mun takaraivo saattaa taas sanoa mitä tykkää :) Alustavasti ajatuksena on tehdä kaikki kolme hoitoa mitä kunta tarjoaa ja sitten hyväksyä lapsettomuus tai mennä adoptiojonoon.

Joskus kyselin MadameMammalta milloin saamme lapsia niin vastaus oli heinäkuussa 2012 syntyisi poika. Noh, jos eka PAS onnaisi niin heinäkuun alussa olisi tod näk laskettu aika :) Ja toinen poika heinäkuussa 2017 .Niin sitä mieli temppuilee että toivoo ennustajan eukon olevan oikeassa. Noh nyt siis odotetaan että menkat alkaisivat niin saadaan ilmoittautua PAS:iin! Jännitää! 

Yhdeksän pakkasukkoa odottelee :)