Tänään oli HCG- mittaus, toivottavasti viimeinen vähään aikaan tai ainakaan tässä merkityksessä! Ottivat myös koko verenkuvan, hemoglobiinin ja prolaktiini-arvot. Huomenna siis kaikille peukut pystyssä että HCG olis nollassa :)!!

Odotan kovasti,että kuukautiset alkaisivat. Lääkärikin toppuutteli jo ja sanoi, että annappa vähän aikaa kun ei oo mihkään kiire. No hitsit on mulla kiire, saada se toinen ihme tonne masuun! Meillä on niitä kummiskin yhdeksän tallessa pakkasessa :) Aika hurjaa! Nyt on tullut semmoinen olo, että kyllä uskallan yrittää, onhan mulla kumminkin piuhat poikki. Jos se ei kohtuun jää niin se tulee sitten sieltä ulos eikä jää mihkään torviin tukoksi. Voi kun me saataisiin toinen plussa!!! =)

Huomaan, että rupean olemaan jo terve! Tekee mieli mennä ja tehdä eikä jaksaisi pysyä paikoillaan. Töitäkin on vähän tullu tehtyä mailin ja puhelimen kautta. Auttaa pitämään pään selkeenä ja saa vähän muuta ajateltavaa.

Se mikä tässä tökkii on Seksi-kielto! Hitto vie, kokoajan on jotain kieltoja ton alavartalon kanssa ja tässä mennään jo viidettä viikkoa - rupeaa jo pikkasen ärsyttämään. vielä kaksi viikkoa pitäisi kestää. en mä mihinkään selibaattivalaan mun mielestä lupautunut... 

Kävin ostamassa syksyn krysanteemit pihalle, kauniita ovat. Ihanat oranssit värit. Kai se syksyyn on tämäkin kesä kääntynyt. Sitä paremmalla syyllä saa sadesäällä käpertyä sohvan nurkkaan rakkaan kainaloon, viltin alle ja kynttilän valossa vain katsoa toista ja rakastaa.... 

IHAN TÄYSILLÄ!!