Hellettä piisaa ja lomaa vielä kolme viikkoa jäljellä! Parempaa olotilaa ei helpolla saa aikaiseksi! Tänään syöty upea grilliruoka ja saatu oma mies kotiin viikon reissulta. Ensi viikolla Kreikka kutsuu

Nipistyksiä on tänään tuntunut varsinkin illalla, hmmm mitäköhän merkitsevät. Ovis oli noin viikko sitten ja se on hyödynnetty perinteisin keinoin  - pitkästa aikaa Raskausuutisia kuulunut taas muutamasta suusta ja kyllä se vaan aina kirpaisee ja tuo kyyneleet silmiin. Vaikkakin se toisen onni ei ole meidän onnesta pois mutta kyllä se ottaa päähän kun toiset onnistuu ensimmäisestä kierrosta ja meillä niitä yrityskiertoja on vissiin kohta jo 20!!

Päätin kuitenkin ajatella toisin; nautin nyt siitä ajasta minkä saamme viettää kahdestaan, nautin siitä kun ei kukaan herätä yöllä itkullaan, nautin siitä, että uloslähtiessä ei tarvitse huolehtia vaipoista, tuteista, tuttipulloista ja vauvan vaatteista vaan voi lähteä nopeasti ja silloin kun huvittaa, nautin siitä, että voin istua terassilla ja katsella auringon laskua hiljaisuudessa, ottaa aurinkoa rannalla ja lähteä miehen kanssa extempore reissuun Kreikkaan - ihan vaan kahdestaan!

Auruinkoisia hellepäiviä kaikille