Olotila on aivan järkyttävä, en muistanut lainkaan että lääkkeet saavat oloni näin huonoksi sekä fyysisesti että henkisesti. Ahdistukset ovat pahetuneet varmaan satakertaisiksi ja fyyfiset oireet haittaavat jo pelkkää seisomistakin! Onneksi nyt rupeaa jo helpottamaan, Melkein viikko siihen menikin!

Ahdistavat ajatukset ovat herättäneet minua jopa yölläkin. Olen ottanut uuden otteen ajatuksiini ja tekemisiini - sekä ahdistaviin että helpottaviin. Se on tietoisen läsnäolon menetelmä  Auttaa tunteiden tunnistamisessa ja vatvomisesta eroon pääsystä. En ole ikinä ajatellutkaan, että oikeastaan se ajatteleminenhan auttaa niihin pahoihin ajautuksiin mutta ei vatvomalla vaan ajattelemalla ja keskittymällä juri siihen mitä tekee. Miltä se asia tuntuu mitä teet, miltä se näyttää, miltä sinusta tuntuu kun näät sen, miltä saippuakuplat näyttävät tiskatessa ja miltä vesi oikeasti tuntuu kun se valuu päälaelta hiusten läpi varpaisiin saakka? Mielenkiintoista - kokeilkaa vaikka!

Jatkan kirjan lukemista mielellään josta hehkutin jo muistaakseni ensimmäisessä kirjoituksessa! Juurikin tuosta tietoisesta läsnäolosta ja muista mielen kimuranteista tilanteista ja ajatusten hauskuudesta.

ihanaa viikonloppua kaikille